Actueel

Over ons

Actueel

 

12/09: Vissen? Bij ons aan het juiste adres!

Wat een vangst op de Appelhof. Van alle markten thuis! 

14/08: Hitte alarm? Bij ons staat een windje!

Voor een heerlijke vakantie hoeft u niet meer naar het buitenland, kom maar naar de Appelhof in Wommels! Aan het water en met een windje erbij is het hier prima uit te houden met de hitte volgens onze gasten! 

11/09: Vissen? Bij ons aan het juiste adres!

Wauw! Wat een vangst op de Appelhof. Genieten hier. En de Snoek, die zwemt weer lekker door.

03/08: Combinatie boten en campers

Ook de boten weten ons steeds meer te vinden, zo staan we lekker vol vandaag! Het onderlinge contact tussen camperaars en passanten zorgt voor veel gezelligheid op De Appelhof!

19/07: Spulwike op de Appelhof

Een initiatief vanuit de regio die alle jonge schoolkinderen een onvergetelijke week bezorgen. Wat een toppers. Met de hitte lekker naar het zwembad via de naastgelegen Appelhof. Hoezo het merendeel van de camperaars is 50+? 

03/07 Officiele opening

Afgelopen zaterdag 2 juli officieel de nieuwe camperplaats geopend samen met alle betrokken, dorpsgenoten en alle recreanten, het was een groot succes! Bedankt allemaal, proost op een geweldig mooi seizoen.

19/07 Zonsondergang

Volop genieten van de prachtige zonsondergang en vissen aan het water, na de hitte van afgelopen dagen.

Verblijven is mogelijk

Ook interesse om bij ons te verblijven? Lees de reviews van andere gasten of stuur gelijk een whatsapp bericht voor informatie! Dagelijks staat een actuele update over beschikbaarheid onze hoofdpagina!

 

De Appelhof

Contact

Terp 12, Wommels
06 2279 7459
info@appelhofwommels.nl