Actueel

Over ons

Actueel

 

GEEF JE OP VOOR ONZE CAMPERCLINIC 03/06/23! Meer info? Bel 06-22797459

Alles over wat u nog niet wist over het (basis) onderhoud van uw camper! Onderwerpen o.a.: Uitleg lakdikte meting, belang van een vochtmeting en algemeen onderhoud binnen- en buitenkant camper. Iedereen wil toch zo lang mogelijk genieten van de camper zonder onnodige extra kosten? Opgeven door een e-mail te sturen naar: info@appelhofwommels.nl (vermeld: naam, aantal pers. en laat weten of u blijft overnachten.  KOSTEN: €3,50 per persoon.

20/05/23: Hemelvaart
Wat was en- is het genieten deze dagen met Hemelvaart op Camperplaats en Jachthaven de Appelhof 🤩🤩 Zoveel gezelligheid, zon, sfeer en nieuw contact! Blije mensen, dat geeft ons energie 💪💪 #hemelvaart #deappelhof #bigsmile
17/05/23: Uitreiking Plaquette door LAG commissie tbv verkregen Europese Subsidie
Dankbaar voor deze extra stimulans vanuit het leader-project van SNN om een voorbeeld te kunnen vervullen in de toerisme en- recreatiesector!!👌☀️
01/04/23: Het seizoen is weer geopend!!
Het seizoen is weer geopend!! Vanaf 1 april bent u weer van harte welkom op de Appelhof. We hebben hard gewerkt om onze plek en de beleving op de Appelhof verder te verbeteren en u een fijn verblijf te garanderen!! Denk aan al onze faciliteiten en lokale samenwerking. Kunnen we u binnenkort weer verwachten?

 

17/02/23: UPDATE over de renovatie van Jachthaven
Jaaaaa!! We zijn los, en hoe!💪 In volle vaart van start gegaan vanaf 06-02-23 met de realisatie van de nieuwe walbeschoeiing en steigers rondom/van de hele jachthaven! Dit plekje kennen jullie straks niet meer terug! Heeft u een boot en bent u opzoek naar een mooie vaste ligplaats? Houdt u van rust, ruimte, kleinschaligheid? Dan kunt u vanaf 1 April bij ons terecht op dit geheel vernieuwde recreatieterrein en ervaar de charme van dit mooie plekje! Voor meer informatie: stuur een e-mail naar: info@appelhofwommels.nl

 

28/12/22 -02/01/23: Winter Wommels Arrangement
Er met oud & nieuw even tussen uit en genieten van de rust, prachtige Friese omgeving en overheerlijke streekgerechten?
Kom naar de Appelhof in Wommels en beleef ons 3-daags Winter Wommels arrangement! 3 dagen vermaak, gezelligheid en genieten van Friese specialiteiten!
Datum: 30-12-22 t/m 01-02-23
Kosten: 70 euro voor 1 pers/camper – 95 euro voor 2 pers/camper incl. bovengenoemde activiteiten, lunch, diner(s) en overnachtingen.
Geef u op voor 25 december door een e-mail te sturen met uw gegevens naar: info@appelhofwommels.nl 

 

30/10: Genieten op de Appelhof!

Wauw wat een prachtige avond op de Appelhof! 30 oktober en vandaag nog boven de 20 graden! Bij ons het ultieme plekje om de rust en ruimte te ervaren en volop te genieten. 

 

12/09: Vissen? Bij ons aan het juiste adres!

Wat een vangst op de Appelhof. Van alle markten thuis! 

02/09: Triathlon over de appelhof

 De jeugd in actie met een grote glimlach gedurende de triathlon over de Appelhof! 

 

 

 

14/08: Hitte alarm? Bij ons staat een windje!

Voor een heerlijke vakantie hoeft u niet meer naar het buitenland, kom maar naar de Appelhof in Wommels! Aan het water en met een windje erbij is het hier prima uit te houden met de hitte volgens onze gasten! 

27/05/23: Pinksteren

Wat een heerlijk pinksterweekend!! Volop zon, korte broeken, weer drukte op het water en met de Elfstedentocht op komst nabij ons, is het hier ook dit weekend weer super gezellig!! Van suppen tot vissen, fietsen of zonnen, bij ons zit je goed! ☀️

18/05/23: Hemelvaart

Ontvangst van bezoek bij ons op de camperplaats en jachthaven vinden wij alleen maar gezellig!!

27/04/23: Koningsdag

Bij Koningsdag hoort gebak! En deze traktatie wordt gewaardeerd door alle gasten 😋😋 #deappelhof #smullenmaar

31/03/23: Renovatie van de jachthaven

Het is af! De gehele walbeschoeiing is vernieuwd, de automatisering van de boten is geregeld en de nieuwe steigers zijn aangelegd. Enorm trots op het resultaat. Het is nu echt een geheel. Het gras moet nog even groeien en het mooie weer kan maar komen!!

16/02/23: Verduurzaming van de Appelhof
Iedereen moet zijn steentje bijdragen aan de energie transitie. Duurzaamheid voorop! Zo wordt er aan alle kanten gewerkt op de Appelhof om helemaal ready te zijn voor en komend seizoen 🤩🤩 Wat een wind hadden we erbij, de laatste lootjes moeten nog maar trots op het resultaat zover! #lekkerbeziggg

 

01/01: ATTENTIE! DUIK MET ONS 2023 IN!
Je begint het nieuwe jaar pas echt spetterend met een verfrissende duik in onze Jachthaven! Of met een lekkere (Friese) borrel aan de bar. Kom op 01-01-2023 om 15:30 uur naar Camperplaats en Jachthaven de Appelhof in Wommels, waar we samen het nieuwe jaar induiken! En jawel, kom verkleed! Hoe gekker hoe leuker! En win onze Nieuwjaars prijs: een Heerlijke Borrelplank voor 2 personen incl. 2 drankjes!
Omringd met fakkels, vuurkorven en muziek zorgen wij voor sfeer en gezelligheid! Naderhand opwarmen in Grand Cafe It Reade Hynder onder genot van gratis chocolademelk met slagroom! Of kies direct voor een lekker glaasje Berenburg! Proost met je vrienden op het nieuwe jaar en blijf hangen voor de (Live)muziek.
GEEF JE OP VOOR DE NIEUWJAARSDUIK: VOL = VOL. DEELNAME = GRATIS! Opgeven kan via de homepagina van It Reade Hynder: https://www.itreadehynder.nl/
01/11: Het hele jaar geopend maar ons sanitairgebouw gaat dicht!

Komende winter sluiten wij ons sanitairgebouw van 1 november t/m 1 maart. Volgend jaar zullen wij deze winter klaar hebben!

02/ 09: Alleen loop je harder, maar samen loop je verder!

Zo is het maar net, daar sta ik voor en zal ik uitdragen op de Appelhof, voor komend seizoen zijn al zoveel ideeën met lokale ondernemers gepland waar u als gast van kan genieten. 

01/09: Vissen? Bij ons aan het juiste adres!

Wauw! Wat een vangst op de Appelhof. Genieten hier. En de Snoek, die zwemt weer lekker door.

03/08: Combinatie boten en campers

Ook de boten weten ons steeds meer te vinden, zo staan we lekker vol vandaag! Het onderlinge contact tussen camperaars en passanten zorgt voor veel gezelligheid op De Appelhof!

19/07: Spulwike op de Appelhof

Een initiatief vanuit de regio die alle jonge schoolkinderen een onvergetelijke week bezorgen. Wat een toppers. Met de hitte lekker naar het zwembad via de naastgelegen Appelhof. Hoezo het merendeel van de camperaars is 50+? 

03/07 Officiele opening

Afgelopen zaterdag 2 juli officieel de nieuwe camperplaats geopend samen met alle betrokken, dorpsgenoten en alle recreanten, het was een groot succes! Bedankt allemaal, proost op een geweldig mooi seizoen.

19/07 Zonsondergang

Volop genieten van de prachtige zonsondergang en vissen aan het water, na de hitte van afgelopen dagen.

03/06 Verblijven is mogelijk

Ook interesse om bij ons te verblijven? Lees de reviews van andere gasten of stuur gelijk een whatsapp bericht voor informatie! Dagelijks staat een actuele update over beschikbaarheid onze hoofdpagina!

 

De Appelhof

Contact

Terp 12, Wommels
06 2279 7459
info@appelhofwommels.nl