Actueel

Over ons

Actueel

 

28/12/22 -02/01/23: Winter Wommels Arrangement
Er met oud & nieuw even tussen uit en genieten van de rust, prachtige Friese omgeving en overheerlijke streekgerechten?
Kom naar de Appelhof in Wommels en beleef ons 3-daags Winter Wommels arrangement! 3 dagen vermaak, gezelligheid en genieten van Friese specialiteiten!
Datum: 30-12-22 t/m 01-02-23
Kosten: 70 euro voor 1 pers/camper – 95 euro voor 2 pers/camper incl. bovengenoemde activiteiten, lunch, diner(s) en overnachtingen.
Geef u op voor 25 december door een e-mail te sturen met uw gegevens naar: info@appelhofwommels.nl 

 

30/10: Genieten op de Appelhof!

Wauw wat een prachtige avond op de Appelhof! 30 oktober en vandaag nog boven de 20 graden! Bij ons het ultieme plekje om de rust en ruimte te ervaren en volop te genieten. 

 

12/09: Vissen? Bij ons aan het juiste adres!

Wat een vangst op de Appelhof. Van alle markten thuis! 

02/09: Triathlon over de appelhof

 De jeugd in actie met een grote glimlach gedurende de triathlon over de Appelhof! 

 

 

 

14/08: Hitte alarm? Bij ons staat een windje!

Voor een heerlijke vakantie hoeft u niet meer naar het buitenland, kom maar naar de Appelhof in Wommels! Aan het water en met een windje erbij is het hier prima uit te houden met de hitte volgens onze gasten! 

01/01: ATTENTIE! DUIK MET ONS 2023 IN!
Je begint het nieuwe jaar pas echt spetterend met een verfrissende duik in onze Jachthaven! Of met een lekkere (Friese) borrel aan de bar. Kom op 01-01-2023 om 15:30 uur naar Camperplaats en Jachthaven de Appelhof in Wommels, waar we samen het nieuwe jaar induiken! En jawel, kom verkleed! Hoe gekker hoe leuker! En win onze Nieuwjaars prijs: een Heerlijke Borrelplank voor 2 personen incl. 2 drankjes!
Omringd met fakkels, vuurkorven en muziek zorgen wij voor sfeer en gezelligheid! Naderhand opwarmen in Grand Cafe It Reade Hynder onder genot van gratis chocolademelk met slagroom! Of kies direct voor een lekker glaasje Berenburg! Proost met je vrienden op het nieuwe jaar en blijf hangen voor de (Live)muziek.
GEEF JE OP VOOR DE NIEUWJAARSDUIK: VOL = VOL. DEELNAME = GRATIS! Opgeven kan via de homepagina van It Reade Hynder: https://www.itreadehynder.nl/
01/11: Het hele jaar geopend maar ons sanitairgebouw gaat dicht!

Komende winter sluiten wij ons sanitairgebouw van 1 november t/m 1 maart. Volgend jaar zullen wij deze winter klaar hebben!

02/ 09: Alleen loop je harder, maar samen loop je verder!

Zo is het maar net, daar sta ik voor en zal ik uitdragen op de Appelhof, voor komend seizoen zijn al zoveel ideeën met lokale ondernemers gepland waar u als gast van kan genieten. 

01/09: Vissen? Bij ons aan het juiste adres!

Wauw! Wat een vangst op de Appelhof. Genieten hier. En de Snoek, die zwemt weer lekker door.

03/08: Combinatie boten en campers

Ook de boten weten ons steeds meer te vinden, zo staan we lekker vol vandaag! Het onderlinge contact tussen camperaars en passanten zorgt voor veel gezelligheid op De Appelhof!

19/07: Spulwike op de Appelhof

Een initiatief vanuit de regio die alle jonge schoolkinderen een onvergetelijke week bezorgen. Wat een toppers. Met de hitte lekker naar het zwembad via de naastgelegen Appelhof. Hoezo het merendeel van de camperaars is 50+? 

03/07 Officiele opening

Afgelopen zaterdag 2 juli officieel de nieuwe camperplaats geopend samen met alle betrokken, dorpsgenoten en alle recreanten, het was een groot succes! Bedankt allemaal, proost op een geweldig mooi seizoen.

19/07 Zonsondergang

Volop genieten van de prachtige zonsondergang en vissen aan het water, na de hitte van afgelopen dagen.

Verblijven is mogelijk

Ook interesse om bij ons te verblijven? Lees de reviews van andere gasten of stuur gelijk een whatsapp bericht voor informatie! Dagelijks staat een actuele update over beschikbaarheid onze hoofdpagina!

 

De Appelhof

Contact

Terp 12, Wommels
06 2279 7459
info@appelhofwommels.nl