nieuwjaarsduik appelhof
Je begint het nieuwe jaar pas echt spetterend met een verfrissende duik in onze Jachthaven! Of met een lekkere (Friese) borrel aan de bar. Kom op 01-01-2023 om 15:30 uur naar Camperplaats en Jachthaven de Appelhof in Wommels, waar we samen het nieuwe jaar induiken! En jawel, kom verkleed! Hoe gekker hoe leuker! En win onze Nieuwjaars prijs: een Heerlijke Borrelplank voor 2 personen incl. 2 drankjes!
Omringd met fakkels, vuurkorven en muziek zorgen wij voor sfeer en gezelligheid! Naderhand opwarmen in Grand Cafe It Reade Hynder onder genot van gratis chocolademelk met slagroom! Of kies direct voor een lekker glaasje Berenburg! Proost met je vrienden op het nieuwe jaar en blijf hangen voor de (Live)muziek.
GEEF JE OP VOOR DE NIEUWJAARSDUIK: VOL = VOL. DEELNAME = GRATIS! Opgeven kan via de homepagina van It Reade Hynder: https://www.itreadehynder.nl/