Camperplaats

Faciliteiten

Camperplaats

Camperplaatsen direct aan het water midden in het groene hart van Wommels. De plaatsen zijn verhard en ruim opgezet. U kunt kiezen uit camperplaatsen direct aan het water, aan de jachthaven of op het grasveld nabij. De hele dag kunt u genieten van het vertier met de boten die langs varen over de Bolswardertrekvaart of van de wandelaars en fietsers die voorbijkomen over het Wommelser Trekpad.  Zo kunt u ook de omgeving ook gaan verkennen of natuurlijk een hengeltje uitgooien.

In onze kiosk hangen fiets- en wandelroutes klaar om de prachtige Friese omgeving te verkennen. Ontdek bijvoorbeeld ook de omliggende buurtdorpen zoals Itens en Easterein en fiets daarbij over de boeren-fietspaadjes, door de landerijen en pauzeer onderweg bij het weidevogelreservaat Skrok om de natuur- en weidevogels te bewonderen.

3 redenen om te kiezen voor onze camperplaats

  • Netjes terrein met goede voorzieningen en ruim opgezette plaatsen
  • De rust, charme en sfeer
  • Centraal gelegen in een prachtige groene omgeving

Faciliteiten

Camperplaatsen
Beveiligd met slagboom
10 Ampère stroomaansluiting
Geniet van onze ''Appel-deal'' en gratis aanbod
Stortplaats chemisch toilet
Verwarmd sanitairgebouw
Watertappunt en vuilwaterloosput
24-uurs cameratoezicht
Winkel- en horecavoorzieningen op 100m
Naast zwembad ‘’De Klomp’’
Boothelling op loopafstand
Gratis Wifi
Reviews

Wat gasten vinden

Beoordelingen van anderen kun je niet veranderen. Druk op de button, bekijk de reviews en ervaar het zelf op De Appelhof!

We hebben genoten! Alles wat je nodig hebt is er.

Prima plek met alles er op en aan van alles in het dorp op loopafstand te vinden Iris heeft de zaken goed voor elkaar goede plek om weer eens terug te komen om te genieten van het ruime Friese landschap. Wij hebben er van genoten. Groet CenAWie van rust houdt is hier op zijn plek. Alles is er wat je nodig kan hebben! Zelfs in deze drukke tijd is hier plek. Omdat er geen limiet is aan verblijfsduur staan er campers langere tijd.

Zoals een camperplaats moet zijn - geweldig

Zoals een camperplaats moet zijn - geweldig - met alle basis voorzieningen. En je kunt reserveren, is een enorme bonus, nu hoef je niet te zoeken naar een plek en van hot naar her rijden om nog ergens te kunnen staan.

Mooie nieuwe CP op poten gezet

Wat heb jij Iris als jonge onderneemster een mooie nieuwe CP op poten gezet. Sanitair vernieuwd (superschoon) mooie plaatsen aan het water en in de avond kom je langs om ons een warmwelkom te heten en we komen zeker terug

Wie van rust houdt is hier op zijn plek

Wie van rust houdt is hier op zijn plek. Alles is er wat je nodig kan hebben! Zelfs in deze drukke tijd is hier plek. Omdat er geen limiet is aan verblijfsduur staan er campers langere tijd.

Een gastvrije ontvangst

Ondanks dat de camping eigenlijk gesloten was toch een gastvrij ontvangst! Vriendelijke havenmeester, fijne overnachting gehad, heerlijk gewandeld, rustig en alles wat je wilt vind je in het gezellige dorp. Ben benieuwd hoe het is in het hoogseizoen, wordt nog hard gewerkt aan comfort, dus kan alleen nog maar beter worden!

Prima locatie op loopafstand

Prima camperplaats bij de jachthaven Openlucht zwembad , bakker en slager en een supermarkt op loopafstand. Sneek, Bolsward, Franeker op fietsafstand en als laatste nog een vriendelijke/behulpzame havenmeester was dit voor ons een geslaagd weekend.

Prachtige locatie, gastvrij

Prachtige locatie, net nieuw, gastvrij ontvangen, veel succes in de toekomst, komen zeker terug

Camperplaats

Tarieven

Prijs per nacht per camper

€17,50

  • Douches 0,50 euro
  • Stroom 2,00 euro per dag 

De Appelhof

Contact

Terp 12, Wommels
06 2279 7459
info@appelhofwommels.nl