Jachthaven

Faciliteiten

Jachthaven

Onze jachthaven biedt ruimte voor ruim 25 ligplaatsen, zowel vaste ligplaatsen als voor passanten. De kleinschaligheid, rust en daarbij behorende sfeer is wat hier de mensen aanspreekt!
Daarbij zijn er uitstekende voorzieningen aanwezig om voor een nachtje aan te meren en het levendige Wommels verder te verkennen.

 

Ligging
De jachthaven ligt aan de Bolswardertrekvaart en legt te verbinding vanaf Bolsward naar Leeuwarden, via Burgwerd, Wommels en Oosterlittens (waar hij de Franekervaart kruist) en uitkomt tussen Dronrijp en Blessum op het Van Harinxmakanaal.

 

 

3 redenen om te kiezen voor onze jachthaven

  • Netjes terrein, goede voorzieningen in een prachtige omgeving
  • De charme en sfeer
  • Boothelling op loopafstand (langebaan 11, Wommels)
Dagelijks gratis krant
24-uurs cameratoezicht
Ligplaatsen tot 14m
25 Camperplaatsen
Prima sanitairgebouw
Winkel,- en horecavoorzieningen op loopafstand
Naast het zwembad
Nabij boothelling (200m)
Reviews

Wat gasten vinden

Beoordelingen van anderen kun je niet veranderen. Druk op de button, bekijk de reviews en ervaar het zelf op De Appelhof!

We hebben genoten! Alles wat je nodig hebt is er.

Prima plek met alles er op en aan van alles in het dorp op loopafstand te vinden Iris heeft de zaken goed voor elkaar goede plek om weer eens terug te komen om te genieten van het ruime Friese landschap. Wij hebben er van genoten. Groet CenAWie van rust houdt is hier op zijn plek. Alles is er wat je nodig kan hebben! Zelfs in deze drukke tijd is hier plek. Omdat er geen limiet is aan verblijfsduur staan er campers langere tijd.

Zoals een camperplaats moet zijn - geweldig

Zoals een camperplaats moet zijn - geweldig - met alle basis voorzieningen. En je kunt reserveren, is een enorme bonus, nu hoef je niet te zoeken naar een plek en van hot naar her rijden om nog ergens te kunnen staan.

Mooie nieuwe CP op poten gezet

Wat heb jij Iris als jonge onderneemster een mooie nieuwe CP op poten gezet. Sanitair vernieuwd (superschoon) mooie plaatsen aan het water en in de avond kom je langs om ons een warmwelkom te heten en we komen zeker terug

Wie van rust houdt is hier op zijn plek

Wie van rust houdt is hier op zijn plek. Alles is er wat je nodig kan hebben! Zelfs in deze drukke tijd is hier plek. Omdat er geen limiet is aan verblijfsduur staan er campers langere tijd.

Een gastvrije ontvangst

Ondanks dat de camping eigenlijk gesloten was toch een gastvrij ontvangst! Vriendelijke havenmeester, fijne overnachting gehad, heerlijk gewandeld, rustig en alles wat je wilt vind je in het gezellige dorp. Ben benieuwd hoe het is in het hoogseizoen, wordt nog hard gewerkt aan comfort, dus kan alleen nog maar beter worden!

Prima locatie op loopafstand

Prima camperplaats bij de jachthaven Openlucht zwembad , bakker en slager en een supermarkt op loopafstand. Sneek, Bolsward, Franeker op fietsafstand en als laatste nog een vriendelijke/behulpzame havenmeester was dit voor ons een geslaagd weekend.

Prachtige locatie, gastvrij

Prachtige locatie, net nieuw, gastvrij ontvangen, veel succes in de toekomst, komen zeker terug

Jachthaven

Tarieven

Prijs per nacht

€2,00 per m per dag

  • Dagtarief: €2,00 per meter
  • Toilet en douche: €0,50 
  • Water en elektra inbegrepen
  • Toeristenbelasting €1,00 p.p.p.n.

Vaste ligplaatsen
Ben je geïnteresseerd in een vaste ligplaats in onze jachthaven? Neem contact met ons op of bel direct.

De Appelhof

Contact

Terp 12, Wommels
06 2279 7459
info@appelhofwommels.nl