Over ons

Over Ons

Even voorstellen…

Mijn naam is Iris de Boer, 28 jaar en sinds Februari 2022 eigenaresse van Camperplaats en Jachthaven de Appelhof.  In April 2022 zijn we gestart met de realisatie van de camperplaatsen. In Februari 2023 is ook de bestaande jachthaven compleet gerenoveerd. Ik ben opgegroeid in Wommels en trots op deze vitale dorpskern. Hoe mooi is het dat ik nu kan bijdragen aan behoud van de leefbaarheid.

Met onze eigen ontworpen camperbus trek ik er zelf graag op uit. Het gevoel van vrijheid, flexibiliteit en het verkennen van een nieuwe omgeving is waarin u zich vast en zeker kunt herkennen. Hoe gaaf is het dat ik u nu zelf zo’n prachtige recreatieplek kan aanbieden? 

‘’De Appelhof’’  biedt rust, ruimte en kwaliteit in een groene omgeving op een unieke locatie aan het water. Ervaar het gemak van onze (dorps)voorzieningen, ga er op uit met de fiets, te voet of gooi de vishengel uit en kom lekker bij ons genieten!

De naam ‘’de Appelhof’’ gaat terug naar de oorsprong van het perceel en de jachthaven.  Wat in de jaren 1931 een boomgaard was en werd gekenmerkt door de appelboom.

Sinds maart 2024 is Corinne mijn collega, zij is een kei, enthousiast en zorgt voor een warm welkom, een praatje en zit eveneens vol ideeën!  Zo hopen we samen te zorgen voor een optimaal verblijf. Ervaar dit zelf, we kijken uit naar jullie komst.

Daarnaast geeft mijn vriend Anne me een enorme drive om voorop te lopen en ambitieuze ideeen door te zetten. Ook is hij van alle markten thuis, helpt me met klussen, onderhoud en bouwde de tiny house boat! 

over ons
Reviews

Wat gasten vinden

Harm Smallenbroek
Harm Smallenbroek
2023-08-23
Een geweldige CP locatie de Appelhof in Wommels (Friesland) er zijn ruime CP plaatsen maximale lengte wel tot 9 meter op de plaatsen van 1 tot 18 en alleen de plaatsen van 19 tot 25 maximale lengte 6 meter. Makkelijk inchecken via online of aan de CP zelf, er zijn vele mooie fiets routes naar vele plaatsen in de omgeving
Fred de Jong
Fred de Jong
2023-08-22
Fijne camperplaats, fijne beheerders!
Sandra Luikens
Sandra Luikens
2023-08-16
Heb 8 dagen in het Tiny House gezeten en ik heb er enorm van genoten. Had een plek nodig om te overnachten terwijl ik een opleiding in Sneek volgde. Het was iedere avond weer heerlijk 'thuiskomen'. De Jumbo is op een steenworp afstand te vinden. De mensen in het dorp zijn ontzettend vriendelijk. En de eigenaren van het huisje zeker ook!
Conny de Bel
Conny de Bel
2023-08-14
Een heel fijn ontvangst...Iris kwam zelfs nog naar onze campers..Schoon sanitair..En een prachtige plek..
Christa en Ulbe
Christa en Ulbe
2023-08-13
Prima camperplaats. Verharde plekken met gras ernaast. Je loopt in 2 minuten naar het centrum van Wommels.
Karola Ensing
Karola Ensing
2023-08-03
Een fantastische midweek op deze Camperplaats genoten. Dit is zoals een CP hoort te zijn; keurig sanitair, mooie ruime plaatsen en niet onbelangrijk een zeer gastvrije en betrokken eigenaresse. Deze CP is heel centraal gelegen en leent zich uitstekend om een aantal Elfstedentocht plaatsen te bezichtigen. Allemaal binnen een straal van max.20km. Franeker, Bolsward, Sneek en Harlingen.En een bijkomend pluspunt; je kan er prima vissen voor de liefhebber! Komen zeker terug.
Annika Diehl
Annika Diehl
2023-07-11
Sehr schöner kleiner Jachthaven.
Douwe Lap
Douwe Lap
2023-07-04
Zeermooi camperplaats, ook kun je er heel goed vissen.

Over ons

Duurzaamheid voorop

CO2-neutraal

De Appelhof is gasvrij en CO2 neutraal door de 100 zonnepanelen en de warmteboiler

Biodiversiteit

Bevordering van biodiversiteit door de prachtige kruidenrijke grasmengsels

Herplanting

Herstel van de historie door herplanting van appelbomen en inheemse soorten

Elektra

Extra elektra oplaadpunten voor uw boot of fiets

De Appelhof

Contact

Terp 12, Wommels
06 2279 7459
info@appelhofwommels.nl