Over ons

Over Ons

Even voorstellen…

Mijn naam is Iris de Boer, 28 jaar en sinds Februari 2022 eigenaresse van Camperplaats en Jachthaven de Appelhof.  In April 2022 zijn we gestart met de realisatie van de camperplaatsen. In Februari 2023 is ook de bestaande jachthaven compleet gerenoveerd. Ik ben opgegroeid in Wommels en trots op deze vitale dorpskern. Hoe mooi is het dat ik nu kan bijdragen aan behoud van de leefbaarheid.

Met onze eigen ontworpen camperbus trek ik er zelf graag op uit en ben ik zelf een camperfan. Het gevoel van vrijheid, flexibiliteit en het verkennen van een nieuwe omgeving is waarin u zich vast en zeker kunt herkennen. Hoe geweldig is het dan dat ik u nu zelf zo’n prachtige recreatieplek kan aanbieden? 

‘’De Appelhof’’  biedt rust, ruimte en kwaliteit in een groene omgeving op een unieke locatie aan het water. Ervaar het gemak van onze (dorps)voorzieningen, ga er op uit met de fiets, te voet of gooi de vishengel uit en kom lekker bij ons genieten!

De naam ‘’de Appelhof’’ gaat terug naar de oorsprong van het perceel en de jachthaven.  Wat in de jaren 1931 een boomgaard betrof en werd gekenmerkt door de appelboom.

Ik hoop jullie heel graag allen te mogen verwelkomen op de camperplaats of te zien aanmeren in de jachthaven en hoor graag jullie prachtige verhalen. Ook wordt het zeer gewaardeerd wanneer jullie een recensie achterlaten via Google of Campercontact!

over ons
Reviews

Wat gasten vinden

Beoordelingen van anderen kun je niet veranderen. Druk op de button, bekijk de reviews en ervaar het zelf op De Appelhof!

We hebben genoten! Alles wat je nodig hebt is er.

Prima plek met alles er op en aan van alles in het dorp op loopafstand te vinden Iris heeft de zaken goed voor elkaar goede plek om weer eens terug te komen om te genieten van het ruime Friese landschap. Wij hebben er van genoten. Groet CenAWie van rust houdt is hier op zijn plek. Alles is er wat je nodig kan hebben! Zelfs in deze drukke tijd is hier plek. Omdat er geen limiet is aan verblijfsduur staan er campers langere tijd.

Zoals een camperplaats moet zijn - geweldig

Zoals een camperplaats moet zijn - geweldig - met alle basis voorzieningen. En je kunt reserveren, is een enorme bonus, nu hoef je niet te zoeken naar een plek en van hot naar her rijden om nog ergens te kunnen staan.

Mooie nieuwe CP op poten gezet

Wat heb jij Iris als jonge onderneemster een mooie nieuwe CP op poten gezet. Sanitair vernieuwd (superschoon) mooie plaatsen aan het water en in de avond kom je langs om ons een warmwelkom te heten en we komen zeker terug

Wie van rust houdt is hier op zijn plek

Wie van rust houdt is hier op zijn plek. Alles is er wat je nodig kan hebben! Zelfs in deze drukke tijd is hier plek. Omdat er geen limiet is aan verblijfsduur staan er campers langere tijd.

Een gastvrije ontvangst

Ondanks dat de camping eigenlijk gesloten was toch een gastvrij ontvangst! Vriendelijke havenmeester, fijne overnachting gehad, heerlijk gewandeld, rustig en alles wat je wilt vind je in het gezellige dorp. Ben benieuwd hoe het is in het hoogseizoen, wordt nog hard gewerkt aan comfort, dus kan alleen nog maar beter worden!

Prima locatie op loopafstand

Prima camperplaats bij de jachthaven Openlucht zwembad , bakker en slager en een supermarkt op loopafstand. Sneek, Bolsward, Franeker op fietsafstand en als laatste nog een vriendelijke/behulpzame havenmeester was dit voor ons een geslaagd weekend.

Prachtige locatie, gastvrij

Prachtige locatie, net nieuw, gastvrij ontvangen, veel succes in de toekomst, komen zeker terug

Over ons

Duurzaamheid voorop

CO2-neutraal

De Appelhof is gasvrij en CO2 neutraal door de 100 zonnepanelen en de warmteboiler

Biodiversiteit

Bevordering van biodiversiteit door de prachtige kruidenrijke grasmengsels

Herplanting

Herstel van de historie door herplanting van appelbomen en inheemse soorten

Elektra

Extra elektra oplaadpunten voor uw boot of fiets

De Appelhof

Contact

Terp 12, Wommels
06 2279 7459
info@appelhofwommels.nl